Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Articles

ИСТИНСКИ ФУРОР ПРЕДИЗВИКА КОНЦЕРТЪТ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И КУ-КУ БЕНД В БОСТЪН!!!

ПУБЛИКАТА – НА КРАКА ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА ПЕСЕН!

Концертът на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд в Бостън, който се проведеде в една от най-известните концертни зали на източното крайбрежие в САЩ – John Hancock Hall, ще се помни дълго. Рано тази сутрин (българско време) екипът на Sofia Music Enterprises се свърза по телефона с Евгени Димитров-Маестрото, който въпреки емоцията и умората успя да каже няколко изречения за медиите непосредствено след края на шоуто.

„Страхотен концерт…”, бяха първите му думи. „Публиката стана на крака още на първото парче и така беше до самия край на концерта!”. С програма от повече от два часа и уникални бисове Слави и Ку-Ку бенд са предизвикали истински фурор сред присъстващите. Евгени разказва, че разпоредителите в препълнената зала са били абсолютно безсилни пред това да накарат зрителите да седнат обратно по местата си. Сред публиката са се виели български хора.

Не по-малко емоционално е било и афтър партито след концерта: страхотна вечеря, на която Слави и хората му са прекарали приятни часове на разговори и забавление с наши сънародници.  В 02:00 ч. местно време екипът на шоуто все още раздаваше автографи на феновете и се снимаше с тях за спомен.

Шоуто в Бостън беше първото от поредицата концерти на Слави и хората му под наслов: American Tour 2010. Днес екипът се качва обратно на борда на своя Boеing 737-300 /85 У/, любезно предоставен от Bulgaria Air за цялото турне, и се насочва към Ню Йорк за шоуто на 25 септември.

София Мюзик Ентерпрайсис

адрес ул. Иван Рилски 15, ет.1

София 1606

тел. +359 (2) 9549704

снимки архив  /United Bulgaria /

WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.