Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Articles

София. Лили Иванова изправи на крака 15 000 души в препълнената зала “Арена Армеец”

София. Лили Иванова изправи на крака 15 000 души в препълнената зала “Арена Армеец”. “Не знаем как е било в парижката “Олимпия”, но тук концертът й беше космически. Направо ни качи на Олимп”, коментираха фенове след 3-часовото шоу, в което примата изпя над 25 песни.

Лили излезе на сцената с оркестър от над 30 музиканти, обединени под името Grand Li Orchestra. Идеята за него е на цигуларя Васко Василев. Живко Петров, Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Калин Вельов, Михаил Йосифов бяха част от спектакъла.

Освен че представи новите си парчета, Лили не пропусна да зарадва публиката и със старите си хитове. Кулминацията на вечерта бе изпълнението на “Камино” с перкусиите на Калин Вельов. На няколко пъти хилядите почитатели на звездата станаха на крака в нейна чест.

Голямата изненада за феновете дойде, когато певицата заби рокпарчето “Черната овца” на “Ахат”. Звездата спря изненадващо концерта с думите: “Момент, на моите контроли не мога да следя публиката, нямам информация”. Техническият гаф бе оправен за секунди, а Лили започна песента отново, сякаш никога не е спирала, предаде Dartsnews.

Стихове на Мартин Карбовски звучаха от видеостени в изпълнение на Мариус Куркински, младата дъщеря на Петко Петков от култовата група “Трамвай № 5″ Мартина танцува класически балет, докато Лили изчезна за няколко минути от сцената. Това бе и единствената почивка на феноменално издръжливата певица, която не спря почти три часа да пее и танцува.

“Той е сред малкото мъже, които имат прави крака”, пошегува се Лили, докато представяше музикалния директор на шоуто Живко Петров. И не пропусна да подчертае пред публиката: “Яде малко, това е много важно!”. Примата също показа безупречна фигура и за пореден път впечатли публиката с неизтощимата си енергия.

Заради концерта Столична община въведе промени в движението, а автомобили задръстваха района около “Арена Армеец” до полунощ. bTV ще излъчи концерта на Лили на 24 декември.

 

 

 

 

 

от Стандарт Нюз