Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Articles

Покана за среща с Г-н Емилиан Абаджиев директор на водещия производител на стругове и металорежещи машини ЗММ Сливен – Индустриален Холдинг България

Покана за среща с Г-н Емилиан Абаджиев директор на водещия производител на стругове и металорежещи машини ЗММ Сливен – Индустриален Холдинг България

Уважаеми сънародници,

Изпълнителят директор на водещия производител на стругове и металорежещи машини ЗММ Сливен – Индустриален Холдинг България ще бъде на посещение в Ню Йорк на 15.09.2014г.. ЗММ биха желали да дадат възможост на българи с достатъчна техническа или търговска грамотност да станат дистрибутори и партньори на българската фирма в Средния запад и по цялата територия на САЩ. От българския холдинг имат предложение за бонуси и финансово възнаграждение при намерен и / или препоръчан клиент и осъщесвена продажба. Българските стругове се продават усешно и са много търсени в нефтопреработвателната, хартиената, ремонтната, дърводобивната и металообработващата индустрии, във ведомствените ремонтни работилници на комуналните дружества, железопътните компании и компаниите за градски транспорт навсякъде по територията на САЩ. Пазарът е необятен и с големи перспективи и българските машини дават възможност за докарване на много добри допълнителни доходи извън работното време.

От 20 години българският производител има продажбен салон и сервизен център в Оклахома Сити в базата на компаниятаSummit Machine Tools,  така че складовата наличност, техническата документация на английски език, хомологацията с американските технически стандарти и сервизната и гаранционна поддръжки са налице и гарантирани.

Г-н Емилиан Абаджиев, Директорът на холдинга, кани всички заинтересовани българи на среща и представяне на машините и възможностите за финансово и търговско сътрудничесто на щанда на фирмата в Генералното Консулство на република България на 121 East 62nd Street, New York, NY 10065 от 18:30ч. на 15.09.2014г. Ако желаете отделна среща с него се чувствайте свободни да му пишете на Emilian.Abadjiev@zmmbulgaria.com .

Ще сме благодарни да препратите настоящото писмо до всички потениално заинтересувани сънародници от вашата мрежа от познати и партньори. Чувствайте се свободни да публикувате съобщението и в периодични издания и социални мрежи.

С уважение:

Иво Константинов

Служба по търговско-икономически въпроси

Посолство на Р. България в САЩ – Вашингтон

Ivo Konstantinov

First Secretary, Commercial Officer
Embassy of the Republic of Bulgaria
1621 22nd Street, NW, Washington D.C. 20008
trade@bulgaria-embassy.org

Cell: (202) 696 0222

Tel.+1 202 332 6609

Tel. +1 202 387 5770
Fax: +1 202 234 7973