Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Articles

…напоследък ми е неприятно да ми говорят. Харесва ми общуването тук, има общуване ама няма звук

Тази колекция от коментари е с оригинален правопис и пунктуация. След като ги прочетете ако са ви останали думи, може и да коментирате.

“На много места пише, че забременяването може да стане до няколко дни след секс. А аз имам чувството, че като стана права и де що има сперматозоиди в мен изпопадват. Те намират ли си някакъв начин да се закрепват в тялото на жената за известно време? Естествено аз не бързам да ставам, но ….. не мога и да лежа цяла вечност”

“Този тунел, който се “вижда” преди смъртта, съм чела, че всъщност е гръбначният стълб, от където минава душата и излиза през фонтанелата”

“При язва как се приемат живите охлюви?”

“Всички инвитро деца са вампири! Но още сте твърде невежи за да го разберете…”

“Не мога да намеря темата за менопауза. Ще попитам тук – космите по краката ми опадаха около 90 % и не растат. Възможно ли е да е от менопаузата или е резултат на някакво заболяване?”

“Никога не съм обидила мъжа си ,никога не съм оставила несготвено и никога не съм му отказала секс”

“Иначе за мен секциото беше по щадящо. Нямах проблеми с вдигането на тежко и не се е налагало някой да ме пасе 2 седмици.”

“Кърмене е имало много преди да има молове. И моловете ги има, защото го е имало кърменето.”

“Понеже не мога да го кажа с истинските думи “Да му бера лайката!”"

“Имах страхотна събота, но сега кучката пръдна под масата.”

“Малко глупав въпрос, но…Има ли някаква опасност, когато зъболекарят работи с машинка, когато има гръмотевици?”

“В Испания има много латинци, които са испаноговорящи.”

“Правихме полов акт с приятеля ми.”

“Детето ми се зарази с едра шарка от яслата. Сложих захар до леглото за да мине по – лесно шарката – за умилостивяване на светицата и „баба Шарка”.”

“Това молекулата на палмовата мазнина била с отворена структура и се свързвала с молекулата на човешката мазнина образувайки пластмаса”

“Каквото и да облечеш, важно е да не засенчваш булката! Мен за това две мой приятелки просто не ме поканиха, после пък продължиха да ме търсят”

“За да се научиш да свириш на музикален инструмент не се изисква никакъв талант…точно като да хванеш мотиката е !”

“Паразитите се събират в червата на пълнолуние,за да се размножат.затова прочистването е на пълнолуние.”

“Допълнение: в зависимост от вида си, паразитите предизвикват няколко влечения – към храна, /много храна, все сте гладни, все не ви стига/, към сладко/шоколад, вафли, бисквити/, към алкохол, към наркотици, към цигари, към кофеин /постоянни кафета през деня/ и към безразборен секс.”

“Космонавтите дишат точно по определен начин, за да могат да се предпазят от паразитите. Аз лично дишам като тях най-малко по половин час на ден.”

“Не ревнувам, мъжът ми е специален агент и нищо не знам за работата му. Всичко е тайна – от време на време ми разказва за някоя красива колежка, но дотам. Не се ревнуваме – имаме си пълно доверие. понякога ходи на секретни командировки – не ревнувам и не подозирам – знам, че е верен. Ако се увлече по друга ще ме зареже веднага – така че – спокойна съм.”

“Математиката е само начин на мислене. Но не и единствения начин на мислене. Не съм чула някой да е влязъл в болница, защото не може да изчисли дроб или синус. Но ако някой не обърне внимание на собствените си дробове или синуси неминуемо стига до болница. И никакви формули за съкратено умножение не могат да му помогнат.”

“Понякога имам надеждата, че ще се върне и че ще се извини, но знам че шанса е около 3 %, защото накрая каза , че не иска да ме вижда и че никога няма да бъдем заедно каквото и да стане.”

“Чух, че след кръводаряване се напълнява..Споделете опит. Искам да даря кръв безвъзмезно..но ме е страх да не надебелея, че отдавна се боря с килограми..сега отслабнах и не искам отново да стана дебела..”

“…напоследък ми е неприятно да ми говорят. Харесва ми общуването тук, има общуване ама няма звук.”

От нета