Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Articles, News

КАК СЕ ДАВА ИНТЕРВЮ – Наръчник за начинаещи известни

КАК СЕ ДАВА ИНТЕРВЮ

Наръчник за начинаещи известни

Напоследък в България известните станаха повече от неизвестните. Но въпреки правилото, количествените натрупвания не доведоха до качествени изменения. Напротив – колкото повече стават известните, толкова повече пада качеството им и поведението им става все по-безпомощно.
За какво мечтае начинаещият известен? Да даде интервю. Но когато този така желан момент настъпи, започват едни адски мъки – какво да кажа, как да не се изложа, как да изглеждам не толкова тъп, колкото съм в действителност. Някои некадърни пиари съветват: бъди искрен! Това е най-неправилният съвет. В едно интервю трябва да се дават не искрени, а правилни отговори. Ето няколко практически примера:

Интервю с начинаеща фолкпевица

Да приемем, че сте начинаеща фолкпевица. Толкова начинаеща, че още дори нямате силиконови цици. Богат мъж е финансирал първия ви клип, но след това ви е зарязал. И сега се чудите как да продължите кариерата си. И за щастие – идват при вас за интервю.
Отпуснете се, а когато нямате какво да кажете, казвайте „уникално“.

- Г-це Фолкпевица, изминаха осем месеца, откакто покорихте сърцата на публиката с дебютния си сингъл “Ръчкай ме цяла нощ”. Върху какво работите в момента?

Искрен отговор:
- Работя над потни, космати мъже. То това не е проституция, това си е професионално израстване. Събирам пари за цици.
Правилен отговор:
- Направих малка творческа пауза, за да подготвя новия си албум с работно заглавие “Искам те отпред и отзад”. Албумът е много по-различен от всичко, което съм правила досега, много по-музикантски е. Имах късмета да работя с най-големите имена в шоубизнеса. Текстовете си ги пиша сама, а аранжиментите ми ги направи един човек, който познава третия братовчед по майчина линия на Цеца Величкович. Уникален е.

- “Искам те отпред и отзад” е доста провокативно заглавие. Към кого е адресирано?

Искрен отговор:
- Към всички богати мъже, мноо ясно. Страшно са се извратили напоследък, само отзад искат. На мен ми е гадно, боли ме, ма стискам зъби, кво да правя…
Правилен отговор:
- Да, в заглавието има провокация, правилно сте я усетили. Но в него аз влагам по-дълбок, духовен смисъл. Да искаш някого отвсякъде, да проникнеш в душата му, да отключиш енергиите, които водят мъжа към жената – това е смисълът. Аз съм го преживяла, защото съм зодия “Водолей”. Уникално е.

- За разлика от другите певици Вие нямате силикон. Какво мислите за козметичната хирургия?

Искрен отговор:
- Ми нямам силикон, щото няма кой да ми го плати. Той, Жорето, само ми обещаваше, ама накрая ме заряза и аз си останах с тия две малки цици. Ма сега събирам пари и ще си сложа по две хиляди кубика във всяка цица. Ше видят те!
Правилен отговор:
- Харесвам тялото си и засега нямам нужда от пластични корекции. Не обвинявам жените, които си слагат силикон – всяка има право да направи така, че да се чувства желана. Но аз засега нямам такива намерения. Чувствам се уникална.

- Гаранция за успех ли е предизвикателната визия?

Искрен отговор:
- Да бе, гаранция! Кво ли не направих – и циците си показах, и п…….а, няма и няма. Единствената гаранция е да се е……….ш с някой богат, ама те не ми обръщат внимание.
Правилен отговор:
- Вижте, ако нямаш талант никаква визия не може да ти помогне. Аз залагам на творчеството си, на музиката, която правя. А тя е уникална. Визията не ме интересува. Да, визията е важна, но не е всичко.

- Бихте ли се снимала разсъблечена за някое мъжко списание?

Искрен отговор:
- А не, бе! Казах им – снимайте ме за корица, не ви искам хонорар. Само ей така да ме видят хората, да почнат да ме поръчват. Те викат: абе малки са ти циците, ма айде добре, ше те снимаме. И нищо. Н……….т ме и после не си вдигат телефона. Тва не са мъже, тва са п……и.
Правилен отговор:
- Не, аз не търся евтина слава. Много пъти са ми предлагали, но аз винаги отказвам. Трябва да ми платят много пари, за да се съглася – поне един милион евро. Тялото ми е уникално и не е за показ пред всички.

- Телевизиите подготвят нови риалити шоута за новия сезон. Получихте ли покана за някое от тях?

Искрен отговор:
- Ако ми звъннат, веднага отивам. Готова съм на всичко, само да ме дават по телевизора. После ще имам и участия, и пари, и нови цици, и всичко. Ама никой не ме кани.
Правилен отговор:
- Постоянно ме канят от всички телевизии. Но аз смятам, че мястото на един истински творец не е в някакво риалити. Милионите ми почитатели ме харесват заради музиката ми, а не заради някакви пошли телевизионни предавания. Искам да ме запомнят с музиката ми, която е уникална.

- В момента има ли мъж до вас?

Искрен отговор:
- Имаше един, ама той се оказа женен. Пет месеца ме лъга, а после изчезна и сега не си вдига телефона. Аз, за да му отмъстя, се на…….х с всичките му приятели. Ма на него не му пука. Къв човек е това?
Правилен отговор:
- И има, и няма. Сложно е. Преживях една дълга връзка, от която излязох много наранена. Явно това не е бил подходящият човек. Но сега съм по-мъдра и по-силна. Животът ни предлага уникални преживявания и не бива да се страхуваме от тях.

- Вие сте пример за подражание на много млади момичета. Какво бихте им казали?

- Искрен отговор:
- Начи много ме дразнят тия малките курвета. На по 17-18 години са, а се е..…….т като разпрани. И мъжете, понеже са тъпаци, налитат на тях, а не на опитни жени като мен, които знаят какво да им дадат. Ма и те ще станат на 25 и тогава ше ги питам!
- Правилен отговор:
- Да вярват в себе си. Всяка жена притежава уникална красота, трябва само да я открие. Уникално е!

Интервю с начинаещ футболист

Да приемем, че сте “обещаващ” футболист. Тоест постоянно давате някакви обещания и не ги спазвате. Играете в някакъв загубен отбор и сте вкарали случаен гол на “Славия”. Мечтаете за бурни нощи по чалготеките и скъпи коли, но засега нямате пари. Ето как да се държите на първото си интервю. Отпуснете се, а когато нямате какво да кажете, казвайте „пак казвам“.

- Г-н Футболист, направихте няколко запомнящи се мача с клубната фланелка, но отборът ви постоянно губи. Защо се получава така?

Искрен отговор:
- Еми щото тия тулупи от отбора ми изобщо не ми подават. Аз търча като изоглавен, разбираш ли, а тия се е………т с мен.
Правилен отговор:
- Така е във футбола – едни печелят, други губят. Пак казвам, важното е, че атмосферата в отбора е добра и успехите няма да закъснеят.

- В мача с “Беласица” бяхте на крачка от победата, но случайно загубихте с 1: 5. Какво не ви достигна?

Искрен отговор:
- Предната вечер с момчетата така се бяхме понапили, щото вратарят имаше рожден ден и до сутринта играхме кючеци на новия албум на Преслава. После се поздравявахме по радио “Веселина”. Много як купон стана.
Правилен отговор:
- Нямахме малшанс. Футболът затова е велика игра – мач с мач не си приличат. Пак казвам – не е достатъчно да играеш добре. Трябва ти и известна доза спортен шанс.

- В последните пет мача имате три жълти и два червени картона. На какво се дължи грубата ви игра?

Искрен отговор:
- Тоя па – груба игра! Ти изобщо разбираш ли нещо от футбол, бе алоооу? Начи най мразим някой отворко да ми се отваря и да ми обяснява ква била играта ми. Истината е, че съдиите са пед……….и и нарочно ме цакат с картони. Така ще е, докато Боби Михайлов е шеф на футболния съюз.
Правилен отговор:
- Пак казвам – не коментирам съдийството. Ние си играем нашта си игра, другите не ни интересуват.

- В повечето мачове седите на резервната скамейка. Каква е причината треньорът да не ви гласува доверие?

Искрен отговор:
- Причината е, че треньорът е пълен нещастник. И аз понеже аз съм такъв човек – не му мълчим, казвам си му квото мислим и той затва ме мрази. А другите в отбора са мишоци и постоянно му се мазнят: тренер тва, тренер-онова. И той ги пуска. Ма да ги пуска бе, е……..л съм му и скапания отбор.
Правилен отговор:
- Пак казвам – треньорът преценява най-добре кой е най-подготвен за конкретната среща. Преценил е – не ме е пуснал. Това е.

- Да поговорим и за личния ви живот. Има ли жена до вас?

Искрен отговор:
- Епа има, аз да не съм некъв педал, е…….и. Миналата събота фанах една к…….а от Езиковата и я сцепих от е………е. После три дена не можа да си седне на задника.
Правилен отговор:
- Нормално е около футболистите да има красиви жени. Но пак казвам – за мен футболът е всичко, нямам време за такива неща.

Източник: ivosiromahov .  com