Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Articles

Инструкторка по йога с гола фотосесия

Инструкторката по йога и еротичен модел Люба Шумейко решила да покаже красотата на тялото по един по нестандартен начин.

Тя заснела гола фотосесия, докато изпълнява йога пози, за да подчертае мускулите, които се напрягат по време на упражненията.

Снимките са направени от нейния партньор – фотографът Питър Хърдж. Той разкри еротичните снимки, с които жена му иска да прекрачи бариерата, която поставят дрехите.

“Когато си облечен, не можеш да забележиш всичко, което се случва с тялото ти в дадена поза”, обясни инструкторката. Йогата е душевно изживяване, но позите в нея са изключително сексуални.

Голата йога е базирана на практикуването на традиционните йога асани. Целта е да се създаде жива, силна и енергична връзка с тялото, която е невъзможно да се постигне когато то е облечено. Според много йогисти дрехите създават невидима бариера между духа и тялото и дистанцират хората, показвайки различията им.

Голата йога е най-популярна в САЩ, но има клубове във Великобритания, Австралия, Испания, Русия и други европейски страни. Класовете са мъжки, женски и смесени.

В Ню Йорк се преподава гола йога, която помага на хора, които страдат от липса на сексуално желание.

source: i woman bg