Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Boston and Mass, Connecticut, New Jersey, New York & NYC

Дрехи онлайн в България – родните е-магазини

Онлайн търговията е стандарт в САЩ – с такова голямо разообразие от стоки, американсият портебител има голям избор стоки онлайн на конкурентни цени. Години наред щатските онлайн магазини диктуват тенденциите в онлайн търговията, а родните Български магазини бяха години след тях в развитието си. За радост вече можем да се похвалим с първите истинки български виртуални магазини със западен дизайн и изглед.

Дрехи Онлайн

Дрехи онлайн

Дрехи онлайн магазин

Онлайн търговията се развива с големи темпове в България и особено сектора на облеклата.

Един от наистина атрактивните магазини за дрехи онлайн с голям пазарен дял е SpiralFashion.com – магазинът предлага само собствена продукция, която не отстъпва на западните си конкуренти. Ето защо се свързахме с администраторите за да ни въведат в условията на онлайн бизнес в България.

По въпроса говорихме с Г-н Мартин Панайотов – главния администратор на магазина за дреги онлайн относно вече изградения магазин и конкуренцията.

- От колко време оперира магазина?

“Първо искам да поздравя всички читатели на United Bulgaria и да пожелая на сайта да се развива все така бурно и да информира общността с актуална информация за българите в чужбина.

Относно нашият магазин за дрехи онлайн – официално отворихме за посетители Май месец 2010 и от тогава се радваме на голям интерес. Това обаче има малко предистория. Самата фабрика Спирала е на повече от 10 години. Това не е първият ни магазин, тъй като фирмата оперира 6 магазина в страната от които 3 са складове на едро, както и производствено звено в Северна България. Онлайн магазина бе логическото разширяване на дейността, като същевременно искахме да улесним текущите си клиенти. Всички стоки са произведени в нашата фабрика, единствено чорапите и чорапогащите са произведени от нашият партньор – бутиковата фабрика Тим оод България. Интересното е, че ние предлгаме всички стоки както на дребно така и на едро за търговци с допълнителни отстъпки. Смея да твърдя, че поддържаме първият онлайн магазин за дрехи на едро.”

- Какви стоки предлагате онлайн и само в България ли доставяте?

Чорапогащи онлайн“В магазина се предлагат почти всякакъв вид трикотажни дрехи и бельо. За да съм по конкретен предлагаме за дами – модни дизайнерски чорапи и чорапогащи онлайн (Tim Legwear), рокли, туники, блузи за всеки сезон, дамски бодита (нещо което липсва на американсият пазар), а за мъжете предлагаме луксозни тениски, бельо боксери и слипове и дори мъжки чорапогащи за студените дни.

Към момента доставяме само до България, но много сериозно обмисляме да стъпим на америакнският пазар. Вярваме, че ще имаме успех в САЩ и конкретно смятаме, че ще можем да предложим уникални за пазара продукти на много конкурентни цени и високо българско качество.”

- Каква е бизнес обстановката за онлайн бизнес в България?

Забелязваме сериозно раздвижване в онлайн търговията в България в последно време. Разбира се, това качва качеството на услугите, а от това печели крайният клиент. Все още нивата на продажби са много малки, но се надяваме българина да започне да пазарува все повече онлайн. Според нас това ще се случи, когато родното интернет пространство се изчисти от недоброжелателни търговци и се обърне по-голямо внимание на качеството на услугите. Забелязваме, че много българи, живеещи извън България се интересуват да започнат бизнес с български стоки извън страната. Вече имаме няколко клеинта на едро в Европа и САЩ и се надяваме да работим с все повече българи в бъдеще.

Последни думи от редактора

Надяваме се ситуацията в България да продължи да се подобрява. Желем на всички онлайн магазини да продължават да се осъвършенстват и да предлагат нови, свежи предложения на клиентите си.