Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » News

Дон Корлеоне в новия клип на Пепа Петрова

http://www.youtube.com/watch?v=dI2sga_oZXo&feature=player_detailpage

———————————————————————————————————————-

Дон Корлеоне в новия клип на Пепа Петрова

Какво е общото между Пепа Петрова и немската банда SNAP? Отговорът e Дон Корлеоне. Или по точно Стелиан Димитров от имитаторската формация „Faked Stars”, който през февруари подгряваше изпълнителите на суперхита от 90-те години – The Power”, a два месеца по-късно е партньор на певицата от каталога на “Ара мюзик” в новия й клип “Pare, pare”.

За първи път от доста време насам на българския пазар се появява песен, изпята на сръбски език. Пепа взема това творческо решение по няколко причини. Както е известно, напоследък изпълнителката трупа повече популярност извън пределите на страната ни и по-специално в западната ни съседка. Предния си сингъл – “Белег” тя пусна в два варианта, но смята, че чуждоезичният се харесал повече и у нас. Затова сега направо залага на една версия. Тя е дело на хитмейкъра Рале и неговия екип, който работи с Индира Радич, Стоя и редица други звезди.

Pare, pare” засяга вечните теми за парите, жените и властта в живота на един мъж – как го променят, когато ги има и как, когато изгуби всичко, се връща вкъщи при жена си. Затова Дон Корлеоне е идеалният образ за клипа, който да пресъздаде разказаното в текста. Той обаче изисква позиционирането му в ретро обстановка. Така Пепа влиза в ролята на кабаретна певица, която пее на уше на боса на мафията.

“Идеята на видеото е сериозна – да покаже как парите развалят човека, но режисьорът Йордан Петков я реализира с много чувство за хумор и се получи една пародийна история, която още повече засилва ефекта, защото има закачка между онази размирна епоха и съвремието”, коментира Пепа.

Pare, pare” вече се излъчва в ефира на Фен ТВ.

aramusic .bg