Articles

Всички публикации и новини от БГ общността

Boston and Mass

BG новини и събития от Massachusetts и Boston

Connecticut

BG новини и събития в Connecticut и региона

New Jersey

BG новини и събития от New Jersey и региона

New York & NYC

BG новини и събития от New York и региона

Home » Articles, News

БЪЛГАРКА ДОСТИГНА ДО ФИНАЛА НА ДИАСПОРА МОДЕЛС 2010

За първи път от създаването на международния конкурс за модели Диаспора моделс 2010, провеждащ се в Ню Йорк, САЩ, до финала на конкурса достигна българка.

Нашето момиче – Цвета Калейнска е на 22 години от Велико Търново и към момента е студентка по „Маркетинг и мениджмънт” в колеж „Св.Франсиз”, Ню Йорк. Говори свободно три езика. От 2 години работи като Модел за благотворителност в САЩ, като средствата от фотосесиите си предоставя на фонд за реализацията на ежегодишна лидерска академия за момичета „ГЛОУ” във Велико Търново. Записва се за участие в конкурса, за да се опита да подкрепи борбата с хранителните разстройства сред момичета, до голяма степен възникващи в резултат на медийното облъчване на тийнейджърките с образи на нездравословно слаби модели като образци за красота.

Конкурс Диаспора Моделс се провежда всяка година и е арена за красотата на международни модели, работещи в САЩ. Цвета е избрана измежду 2000 млади международни модела, за да дефилира на финала и да се бори за короната. Конкурсът взема под внимание не само вънщната красота на девойките, но й тяхната способност да се изразяват пред публика. Победителката ще бъде избрана от компетентно жури. Ще бъде избрана и любимка на публиката. Нашето момиче в гласуването може да подкрепите чрез кликане на снимката на участничката на сайта на конкурса:

http://www.diasporamodels.com/models_2010.html

All the best,

United Bulgaria Team

Please check the latest news at http://www.unitedbulgaria.com